Sorunsuz bir sekilde albümleri indirmek isterseniz premium üyelik almaniz tavsiye edilir...

1 Ara 2011

Karma Pop - Söhretler Gazinosu Odeon Koleksiyon (2010)

‘Söhretler Gazinosu’na buyurun!
Posted on Ekim 25, 2010

Odeon Müzik, Odeon Koleksiyon adi altinda hazirladigi albümler serisine yine çok farkli bir proje ile devam ediyor: “Söhretler Gazinosu”. Bu hafta müzikmarketlere sunulan albüm, radyo programlari ve müzik yazilarinin yanisira birçok ünlü sanatçinin sarkilarinda da imzasi bulunan Yavuz Hakan Tok’un danismanliginda hazirlandi. Albümün yapimcisi Dani Grünberg , proje koordinatörü ise Zeynep Göktürk.

60'li ve 70'li yillar, Türk Sinemasi için Yesilçam’in altin yillari demekti ve sinemamizin emektar birçok ismi bu dönemde milyonlarla bulusmustu. Iste bu albüm, Yesilçam’dan plaklara uzanan farkli bir serüvenin izlerini tasiyor. Oyunculuk yeteneklerinin yanisira sarkicilik yetenekleri de kesfedilen bazi oyuncular, yapimcilarin dikkatini çekmis ve o yillarda bu isimlere plaklar yapilmisti. Sürpriz sarkilarin yeraldigi “Söhretler Gazinosu” ile yillar sonra evlerimize konuk olan bu sesler, Türk Sinemasinin ünlüleri. Kimler mi onlar? Nebahat Çehre, Ayhan Isik, Sevda Ferdag, Fikret Hakan, Parla Senol, Sadri Alisik, Tolga Askiner, Kerem Yilmazer, Sezer Güvenirgil, Bora Ayanoglu, Parla Senol, Lale Belkis, Neriman Köksal ve Suzan Avci. Zamaninda “biz müzikte de variz’ demisler ve plaklar yapmislar, sarkilari da hiç fena okumamislar dogrusu. Farkli ve güzel bir arsivlik çalisma olmus, emegi geçenleri tebrik ediyoruz.

*Spesiyal:
-Son yillarin en iddiali dizilerinden Ask-i Memnu‘yla gençlerin de gönlünü kazanan yillarin eskitemedigi Nebahat Çehre’nin “Büklüm Büklüm” yorumuna bayilacaginiza, Sadri Alisik‘in “Tophane Rihtiminada”sini keyifle dinleyeceginize ve diger tüm sarkilari da en az bu ikisi kadar bagriniza basacaginiza eminim.

-Bir güzel haber de azili Eurovision arsivcilerine. 1975 yilinda, “Seninle Bir Dakika” ile yaristigimiz o ilk Eurovision heyecaninda, Isviçre adina yarisan Simone Drexel, “Mikado” sarkisini seslendirmis ve 6. olmustu. 50'lerin çocuk yildizi olarak ün kazanan ve oyunculuk yasaminin yanisira sürdürdügü kisa süreli müzik yasaminda -bu albümdeki çogu sanatçinin aksine- birden fazla plak yapan Parla Senol, babasi Armagan Senol‘un Türkçe sözleri ile bu Eurovision sarkisini da bugünün tabiriyle ‘coverlamis’, o zamanin deyisiyle ‘aranjman okumustu’. Iste o sarki “Inanmam”, da “Söhretler Gazinosu”nun güzel sürprizlerinden biri.

Share-Online"dan albümleri nasil indireceksiniz?
Albüm linkine tiklayin..Acilan Linksave sayfasinda sagdaki tek olan  V  harfine tiklayin..
Gelen Share-Online sayfasindan da sol asagidaki >>kostenlos weiter<< yazisina tiklayin.,
Gelen sayfadan sagdaki bosluga gördügünüz rakamlari-harfleri yazin solundaki büyük pembe ok"a tiklayin(>>Captcha überprüfen<<) albümü indirin...
Albümler arasinda bekleme süresi yoktur..Hizli bir sekilde arka arkaya albümleri indirebilirsiniz..

Sorunsuz bir sekilde albümleri indirmek isterseniz premium üyelik almaniz tavsiye edilir..
Lütfen Tiklayiniz...
https://www.share-online.biz/affiliate/3739343034313B3835323136313633303532

Share-online...
http://linksave.in/177995464650316ac368585
rar sifresi - derya
1- Nebahat Çehre – Büklüm Büklüm (B/S: Sezen Aksu)
2- Ayhan Isik – Gönül Belasi (B: Ibrahim Özoral – S: Halil Soyuer)
3- Sevda Ferdag – Viz Gelir Dünya (Bülent Pozam)
4- Fikret Hakan – Al Yanaklim (B: Mustafa Alpagut – S: Karacaoglan)
5- Kerem Yilmazer – Hayat Bos (Ülkü Aker)
6- Sezer Güvenirgil – Asktan da Öte (B: Melih Kibar – S: Çigdem Talu)
7- Bora Ayanoglu – Güller ve Dudaklar (B/S: Bora Ayanoglu)
8- Parla Senol – Inanmam (Armagan Senol)
9- Lale Belkis – Çingene (Lale Belkis)
10- Neriman Köksal – Seker Alalim
11- Sadri Alisik – Tophane Rihtiminda
12- Suzan Avci – Tabya Basinda/Findik Dallari
13- Tolga Askiner – Vermediler ki (B/S: Baha Boduroglu)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ë